Viime syksynä kerroin Sanninkamarin klaffipiirongista, jonka sain syntymäkodistani. Piironki on noin 100 vuotias ja vaati pientä pintaremonttia.

Koko talven paikkailin maalipintoja kansalaisopiston entisöintipiirissä ja keväällä saimme tuoda sen meidän tupakamariimme.

piironki.jpg  

a%20kamari.jpg  

Kun saimme piirongin paikoilleen, ei tarvinnut kauan miettiä, millaisen taulun sen yläpuolelle hommaisin. Se on kummityttöni Helin puupiirros Siivet ja juuret. Nyt kamarissa on entisöity piironki ja mun sukututkimustakin kuvaava taulu.

a%20siivet%20ja%20juuret.jpg  

Taulun lasi heijastaa niin, ettei siitä saanut hyvää kuvaa. Taulun löydät Helin sivuilta kuvagalleriasta vuodelta 2006. 

Nyt meidän huushollissa alkaa olla kunnostettuja mööpeleitä joka kamarissa. Ehdotinkin Miehelle, että laajennettaisiinko taloa muutamalla huoneella, että voisin jatkaa entisöintipiirissä. Ei luvannut. 

Vaikka meidän huushollissa on neliöitä kahdelle aivan riittävästi, ehjää ja vapaata seinäpintaa ei ole. Siitä pitää huolen monet ikkunat ja ovet. 

Tuumailinkin, että on kait pakko miettiä uusia harrastuksia, kun mööpeleitä, villasukkia, villapaitoja, mattoja, liinoja shaaleja on omaan käyttöö jo riittävästi. Ei hätää, maailma on täynnä mielenkiintoisia asioita.