Tarjoamme tilapäiskäyttöön tai vain ensi kesäksi lähes 20 yksiötä puurakenteisista taloista. Tässä muutama malliksi:

linnunp%C3%B6ntt%C3%B62-normal.jpg  

Erittäin hyvä sijainti verstaan päädyssä villiviinin ympäröimänä. Ystävällisiä ihmisiä kulkee ohitse navettarakennukseen, mutta eivät ole häiriöksi. On aurinkoa ja varjoa mutta ei paahdetta. Sisäänkäynti erittäin turvattu. Talviaikaan suojassa pohjoistuulilta.

linnunp%C3%B6ntt%C3%B61-normal.jpg  

Tämä asunto on siirretty tammeen pari vuotta sitten ja mm. kirjosiepot ovat viihtyneet täällä erinomaisesti. On sopivasti valoa ja varjoa. Sijainti puutarhassa varmistaa hyvän ruuan saannin.

linnunp%C3%B6ntt%C3%B6-normal.jpg  

Sekametsikön reunassa aivan uusi yksiö, joka ei kesällä ollut käytössä asukkaiden vähyyden vuoksi. Ehkä asuntonäytössä kävi uudelle puulle allergisia kodin katsojia. Sijainti aivan huvimajan läheisyydessä ja asunnosta voi seurata huvimajan asukkaiden elämää. Alueella on erittäin runsaasti hyttysiä heti alkukesästä. 

designp%C3%B6ntt%C3%B6-normal.jpg

Paikalllisen "arkkitehdin" suunnittelema ja rakennusmestarin toteuttama design-yksiö on tarkoitettu pienperheelle. Pienen sisäänkäynnin vuoksi suosittelemme pienikokoista pariskuntaa. Esim. sinitiaiset ovat viihtyneet täällä hyvin. 

Kaikki asunnot ovat vapaasti käytettävissä vuoden 2015 kevääseen saakka. Jos asunto miellyttää, sitä voi käyttää myös kesäajan. Yksiöiden kevätsiivouksesta huolehtii omistaja. Jos joku kyselijä haluaa rauhallisempaan paikkaan, voimme tarjota noin 4 kilometrin päässä lisää yksiöitä metsämaastossa.