Olinhan minäkin Miehen kanssa viime lauantaina Suomi-Ruotsi -maaottelussa Tampereen Ratinan stadionilla. En aio kirjoittaa eri kilpailulajeista enkä tuloksista. Ne olette jo nähneet teeveestä tai lukeneet lehdistä. Varsinaisen kisan lisäksi tein muutamia huomioita järjestelyistä.

Oli aivan mahtavaa katsella valtaisaa määrää nuoria, jotka täyttivät juoksuradan. Nuoret olivat Vattenfall seuracupin osallistujia. Ties vaikka sinunkin lapsesi tai lapsenlapsesi oli siellä?

aa%20nuoret.jpg  

Hyvin mainostettiin ensi kesän Kalevan Kisoja, jotka ovat Seinäjoella

aa%20kaleva.jpg  

Ja jonottamisesta ei tietenkään voinut välttyä. Tässä makkarajono.

makkarajo.jpg  

Toisen vähintään yhtä pitkän jonon varmaan arvaattekin. No, tietysti jono naisten vessaan. Siinä me odottelimme jalat ristissä, kun miehet vain käväisivät omassa kamarissaan. Ootteko olleet missään paikassa, jossa olisi riittävästi tai ainakin melkein riittävästi naisten vessoja? Minä en.

Meidän paikkamme oli B-katsomossa eli loppusuoralle ja sen lähellä oleville kilpailupaikoille ei mun silmillä nähnyt kunnolla. Piti vain kuunnella kenttäselostusta. Joku sanoikin, että kannattais kuunnella puhelimen kautta radion selostusta. 

Mutta tämän vekottimen näimme ja sitä seurasin.

AA%20ROBOTTI.jpg  

Kyllähän moukarit ja keihäät saivat vauhdikasta kyytiä kentältä kilpailupaikalle. Tuon kärryn ohjaaja seisoi penkillä ja ohjasi. Varmaan muita toimitsijoita harmitti, kun eivät saaneet ohjata tuota vekotinta.

Mikäpä meidän oli ollessa. Kisan jälkeen bussilla ystävämme Helenan huusholliin yökylään. 

Se piti vielä kirjoittaa kisoista, että sitä mahtavaa fiilistä ei koe teeveetä kattelles eikä lehtiä lukiessa.