Olemme seuranneet Ylen koronatuntia ja varsinkin valtioneuvoston tiedotustilaisuuksia. Hyviähän ne ovat olleet mutta hiukan pitkäveteisiä, kun jokainen puheenvuoron käyttäjä sanoo joitain jo kerrottua asiaa. Mulle kävi näin:

keinutuoliuni.jpg  

Minkä minä sille voin, kun keinutuoli on niin loistava päikkäripaikka. Nukahdin ja näin unta siitä, kun yli seitsemänkymppisten pitää välttää lähikontakteja. Unessa minä tavallisesti kotona pysyvänä huomasin, että pakko on lähteä kauppaan vaikka Mies oli kieltänyt sen jyrkästi. Kun en ovesta voinut mennä, menin yläkertaan ja päätin karata ikkunasta.

karkaaminen.jpg 

Laskeuduin tikapuita pitkin alas ja lähdin kauppaan. Ruokakaupan ovella oli ovimies, joka tarkasti kaikilta yli 70-vuotiailta näyttäneiltä henkilökortit. En päässyt kauppaan eikä auttanut muuta kuin mennä kotiin. 

smarket.jpg  

Siihen se uni sitten loppui. Eikä se oikea uni ollut vaan vilkkaan mielikuvituksen tuote. Nuo kuvat nappasin siitä unesta. Tekniikka on mahtava juttu. Joku on sanonut, ettei koronalla saa irvailla. Eihän tämä ollut sitä?