Lokakuun 29. päivä
on mulla ollut jo 33 vuotta päivä, mihin mennessä pitäisi haravoinnit olla tehtynä. Vaan ei tänä vuonna ollut, koskapa saimme tänään haravoinnin päätinkiin. Kummasti aikataulut pettää vaikka en käy enää töissä ja Mieskin on osa-aikaisesti kotona. Tahti hiljenee, kun ei ole pakko töiden jälkeen saada niin paljon aikaiseksi.

Mutta tuo päivämäärä? 33 vuotta sitten haravoin silloisen rivitalon pitkän nurmikkoalueen, siivosin pikkukaksiomme ja saunoin. Seuraavana aamuna saimmekin lähteä synnärille Datsun 100A -merkkisellä ambulanssilla. Silloin olisi pitänyt kutsua ambulanssin, jos lapsivesi tuli kotona. Eipä kutsuttu. Jos kerta viimeisilläni sain kaikki haravoitua, niin miksei muulloinkin? 

Jos haravointi ei tunnu hauskalta, mun ei tarvi kuin ajatella 80 -luvun alussa veljenpojasta ottamaani kuvaa. Kesken työn touhun pitää muistaa välillä ottaa rennosti.

mikko.jpg

Mutta tuosta otsikosta

Olin tyttären kanssa shoppailemas Tuurin kauppakeskuksessa. Mulla taisi olla kauppalistassa viisi asiaa mutta enemmän tuli hankittua. Yksi heräteostos oli tyttären suosituksesta Selätin eli Waist trimmer. Se on se pyöreä vekotin, jonka päällä lierutetaan kroppaa edestakaisin. Paketissa oli neljä harjoitusohjetta, jotka säännöllisesti tehtynä:
harjoitus 1: vahvistaa lihaksia ja lisää vireyttä
harjoitus 2: saan ylimääräiset rasvakerrokset katoamaan vatsan seudulta. Se myös edistää vatsan tervettä toimintaa ja muotoilee sääret kauniiksi
harjoitus 3: pienentää vyötärönympärystä ja saan viehättävän vartalon
harjoitus 4: parantaa pään, selän ja rintakehän verenkiertoa sekä tehostaa hengityselinten toimintaa.

Kyllä kannatti ostaa tämä laite. Ajattelin suorittaa kakkos- ja kolmosharjoituksia. Rasvat pois vyötäröltä, kauniit sääret ja viehättävä vartalo. Mitä muuta sitä kropaltaan enää kaipaakaan. 

Tässä kaikessa on vain yksi paha mutta. Mulla on paha tapa hankkia erilaisia vekottimia, joiden käyttöohjeita en lue kunnolla ja silloin vekotin jää aika vähäiselle käytölle. Ne, joiden käyttöön ei tarvita käyttöohjeita, jäävät myös ensi-innostuksen jälkeen oleilemaan.