... haravointi meinaan. Eilen saimme viimeisetkin paikat haravoitua, kun tontilta vietiin pois aikamoinen risukuorma. Mies osti lehtipuhaltimen ja tykkää siitä. Sillä sai puhallettua talon reunamurskeet ja marjapensaiden juuret puhtaiksi.

Mun pää ja varsinkin silmät tykkäävät haravoinnista, kun näen työni tulokset. Lonkka sitä vastoin ei tykkää siitä kiertoliikkeestä. Kaiken maailman asioita tuli mietittyä, niinku esimerkiksi:

Miksi Tanssii tähtien kanssa niiden tanssijoiden pitää joskus tanssia tosi hämärässä tai sitten kirkuvissa ja välkkyvissä valoissa? Kotosoffalta ei meinaa saada selvää, menevätkö sambassa Promenade Walksit, Traveling Botafogosit ja Circular Voltakset oikein ja onko kanta lattiassa vai ilmassa. Oletteko huomanneet saman? Enhän minä noista askeleista mitään tiedä, Google kertoi..

Miksi miehet usein laulavat iskelmissä siitä, kun mies lähtee maailmalle ja jättää tyttöystävänsä kotopaikalleen. Ja sitten se pitää itsestäänselvyytenä, että tyttö odottaa häntä, kun tämä veijari saapuu kotiin joskus viidenkin vuoden jälkeen. Eikä tyttö, joka on jo keski-ikäinen nainen, tietenkään ole ollut tällä välillä kenenkään muun kanssa. Ja mies haluaa omistaa. Kuinka laulettaisiin, jos naiset tekisivät saman tempun ja rähjäisinä palaisivat vanhan rakkaansa syliin?

Olen katsonut kaikki australialaisen Kotiin takaisin- sarjan osat. Viimeinen oli pienoinen pettymys. Oli vähän tekemällä tehty. Olisi saanut lopettaa edelliseen kauteen. Pakko oli tämäkin jakso kattoa.

Kyllä minä muitakin juttuja mietin, mutten muista mitä. Jäivät lehtikasan alle.

Teimme pari viikkoa sitten joulusiivot, kun nuohooja oli ensin putsannut takan ja hellan röörit. Vaikka nuohooja suojaa hyvin avotakan, aina tulee hiukan nokipölyä. Kun jo nyt siivosimme nokipölyt, muut pölyt ja hämähäkin verkot, on joulukuussa yksi mitä minä tekisin-päivä. Nyt on talvimatot tuvan lattialla ja iltaisin tuli takassa.

tupa.jpgtakka.jpg  

Hienoa olla taas illat tuvassa.