Ei tästä kuvasta mitään tolkkua saa.

lumij%C3%A4ljet.jpg  

Tarkalla katsomisella ja hyvällä mielikuvituksella näette varmaan noin numeron 30 kenkien jälkiä. Ne jäljet ovat ojan pohjalla ja ojan takana pellolla. Sitä ennen jälkiä näkyy tien reunassa ja ojassa käynnin jälkeen taas tien reunassa. Olen nnähnyt jälkien tekijät joskus itse teossa. Yleensä arkipäivisin klo 12-14 välillä.

Kun pikkukoululaiset lähtevät koulupäivän jälkeen kotiin, ei heillä ole aina kiire minnekään. Kuljetaan rauhassa tien reunaa mutta välillä mennään ojaan ja vähän kauemmaksi. Tuntuu, että joskus on vain kiva hypätä mutta voi siellä olla jotain mielenkiintoistakin. Pojat harrastavat tätä ulkoilua ehkä tyttöjä enemmän. Tämä harrastus koskee tietenkin vain niitä lapsia, jotka kävelevät itse kotiin. Mua ihastuttaa ja hymyilyttää tuo lasten uteliaisuus ympäristöön, ties vaikka löytäisi tai kokisi jotain uutta. Tai ihan muuten vaan. Voi olla, ettei vanhemmat tykkää, jos kotiin tullessa vaatteet ovat märät ja likaisetkin. 

Pikkuhiljaa kartalla
Alan olla pikkuhiljaa kartalla pikkuväen asioista. Tässä välillä onkin mennyt noin 25 vuotta, kun on unohtunut Pikku Kakkoset ja pienten muotijutut. Ystäväni Helena on pojantyttärensä Olivian opastuksella perehtynyt Frozeniin ja valistanut sitten myös minua. 

Ostin syksyllä lapsellisen näköistä trikoota, joka onkin tosi kuuma juttu. Kuulin, että tämä on Ryhmä Hau -kangasta. 

ryhm%C3%A4%20hau.jpg  

Ompelin paidan ja piti oikein kattoa, mikä tuo Ryhmä Hau on. Se on kanadalainen lasten animaatiosarja, jossa  koiranpentujen pelastuspartio rientää hätää kärsivien kansalaisten avuksi.

Eiköhän tässä pikkuhiljaa ala taas viisastumaan.