Tyttären ensimmäinen laulu oli 'hämmättyttää kummattuttaa, hämmättyttää kummattuttaa'. Näitä kahta sanaa hän lauleskeli ja aivan nuotilleen. Meidän punatulkkuja taisi hämmästyttää myös

punatulkut.jpg  

Eipä ole kovin usein lintulaudan räystäällä ollut jääpuikkoja. Onpa viime päivien ilmat hämmästyttäneet muttei kummastuttaneet. Tähän vuodenaikaan tapaa olla kaikensorttista ilmaa. Kaikkein hankalinta on tuo liukkaus.

Hämmästyttää mua moni muukin asia. Vaikkapa television naistoimittajien asut. Heidän vaatteistaan ehkä saa tällainen muotia seuraamaton tietää, mikä on nyt trendikästä. Muutama päivä sitten yhdellä toimittajalla oli pitkähihainen poolopusero ja lähes nilkkoihin ylettyvä pliseerihame. Ja kaiken kruunasi lenkkarit. Ei mene kaaliin mutta eihän tarvitsekaan. Jokainen saa pukeutua juuri niinkuin huvittaa ja haluaa, Mutta saahan kummastella? Pliseerihameen lisäksi on paljon kuuskytluvun kotihameita muistuttavia väljiä muodottomia kirjavia kaiken peittäviä mekkoja. Ja joillakin on niin avokaulaisia mekkoja, että osa pelkää ja osa kenties toivoo, että tissit pullahtaisivat ulos vaatteesta. Olen mietiskellyt, saavatko toimittajat käyttöön jonkin liikkeen vaatteita vai ovatko ne kertakäyttötuotteita. Jos jälkimmäinen tapa, onpa haaskausta.

Onhan noita muitakin hämmästyttäviä tai kummastuttavia juttuja - tai ainakin huvittavia. Katselen ajoittain iltalehtien nettisivuilla olevien juttujen otsikoita. Tänäänkin sieltä löytyi mm.
- Tuure Boelius kaahasi työmaa-alueella satasta
- BB-Eevis pettyi hotelliyöhön Jukan kanssa....
- Meghanin ilme kiinnitti kehonkielen asiantuntijan huomion
- "Räjähtäviä orgasmeja"-australialainen Juliet paljasti metodinsa netissä
- Victoria Beckhamin täydellinen asukaava - tämän haluat kopioida (katsoin, en halua kopioida)
- Lotan vyötärö kaventui 34 cm hulavanteen avulla (näin minäkin haluan) 
- sensuelli silkkibody toimii nerokkaana yläosana.
Mitä tulisi elämästä ilman näitä tärkeitä tietoja?

Tuosta sensuellista tuli mieleen, että oletteko kuunnelleet Youtubesta 'Veikko liivikaupassa' -jutun. Hyvää oppia pohjalaismurteesta ja miehistä! Minä olen niin pöllöö, että tämä naurattaa.