p%C3%B6y.jpg  

Näinhän se on.

Tämä Pöyrööt-sarjakuvassa pääosassa ovat nämä kaksi miestä Jussi Pöyröö ja Make Yli-Sakia, Jussi-paitainen tietää kaiken ja toinen ei ole aivan niin viisas. Miehen kanssa aamukahvin aikaan mietimme, miten tuon pöyröö-sanan oikein suomentaisi. Mun piti taas googlata ja löysin keskustelu24-sivuilta mielenkiintoisia vastauksia, kun Etelä-Pohjanmaalle muuttanut kyseli tuon sanan merkitystä. Yksi totesi, että pöyröö on uhkarohkea, itsepäinen, impulsiivinen jne. oman tiensä kulkija. Ja muka viisas mun mielestä.

Mies sai lapsilta eläkelahjaksi Ähtärin Golf Par3 X kentälle, jossa saa pelata ilman green cardia. Se on kuulemma eläkeläisten hommaa. Kerran olemme työporukan kanssa käyneet kokeilemassa eli mitään emme osaa. Joskus osuin mailalla palloon, useammin heinätukkoon mutta saimme pallon sille tarkoitettuun koloonkin. Ei ehkä hetkeen osteta golfkärryä vaikka oli mukava kokeilla tätäkin harrastusta.

Kahvila ravintola Art

Kahden tunnin golffailu vaati kahvit ja löysimmekin hyvän paikan, jossa oli hyvät kahvit ja silmänruokaa:

art.jpg  

Tämän kahvilan yhteydessä on todennäköisesti keramiikkapaja, koska tarjolla oli runsaasti tavaraa.

art3.jpgart2.jpgart1.jpg  

Onneksi kaapit on täynnä astioita ettei tarvinnut ostaa mitään. Nuo punaiset kipot olisi ehkä houkuttanut. Tosin tämän tyyppiset astiat ovat meidän huushollissa jo hiukan eilistä. Ja tottahan Pandat ovat myös talossa. 

art4.jpg  

Oikeita Pandoja ajattelimme mennä kattoon, kun koulut ovat alkaneet. Silloin on mahdollista päästä eturivistä katteleen niitä.

Täydellinen kuunpimennys

kuu.jpg  

Pyöräilimme järven rantaan katsomaan kuunpimennystä. Oli täydellinen. Pilvet vaan olivat kuun edessä. Tulipa pyöräiltyä yösydännä.