Eilen syntyi uusi kuu ja tänään aloitin esikasvatettavien kukkien siementen kylvöt. Vuosi sitten päätin, että kylvän keijunmekot aikaisemmin. Jälleen aika hupsahti enkä hokannut kylvää edellisen nousevan kuun aikana. Mitäs olisin kylvänyt, kun ei ollut siemeniä. Onneksi entisöintiystäväni Kaija toi viime syksynä ottamiaan siemeniä. 

Kylvin tänään keijunmekot ja lobeliat. Elokuussa pitäisi olla tämän näköistä ellei parempaa.

keijunmekko.jpg

Mikäpä mun on harrastaa pirttiviljelystä, kun Mies laittoi taas hyvät tasot vintille ikkunoiden eteen. Siinä on hyvä tehdä töitä eikä ole kenenkään tiellä.

kuisti.jpg  

Meidän kuisti on kaksikerroksinen ja siksipä samomme tätä paikkaa kuistinpäälliseksi. Siirsin mööpelit pois ja aloitin tämän kevään kvarttaalitalouden. Saas nähdä, ovatko toukokuussa osakkeeni nousseet vai laskeneet.

Suhteista

Luin Hesarin nettisivuilta muistaakseni toissapäivänä jutun, jonka mukaan 'Ihmiset pitävät lämpimänä jopa viittä "varasuhdetta" siltä varalta, että parisuhde päättyisi - koskee niin sinkkuja kuin varattuja.' Asiaa oli tutkittu Amerikassa. Kerroin tästä Miehelle, joka totesi, että vai vielä viisi, kun yhdessäkin on tekemistä. Niinpä niin.