Mulla on taas öisin vaivaava hakkaava yskä. En saa nukuttua kunnolla kuin seisten ja kävellen mutta se on vielä opetteluvaiheessa. Kun näitä kuivia yskäjuttuja on ollut useita tämän talven aikana, vihdoinkin sain aikaiseksi soittaa tereyskeskukseen ja sainkin ajan iltapäivälle. Jotain kivempaa piti keksiä.

Mitä luet ensimmäisenä Pirkka-lehdestä? Luetko saman kuin minäkin eli Niksi-Pirkan? Uusimmassa lehdessä oli aivan hyviä vinkkejä, kuten "jääkaapissa kylmettyneen keitetyn kananmunan saa nopeasti lämpöiseksi. Kuumenna vettä ja anna kananmunan lämmetä kuorimattomana vedessä muutama minuutti." Keitettyjä kananmunia voi raastaa munavoihin. Ja jos tuntuu, ettet ole saanut mitään aikaiseksi, pese yksi ovi kotonasi. Se ei vie paljon aikaa eikä voimia. Tulee hyvä olo, kun saat tehtyä jotakin. Sen teinkin.

Mutta tuo kiva: 

"Etkö saa otettua itsesi näköistä selfietä? Onko painovoima kasvanut, näytätkö rupsahtaneelta? Välitön kasvoja kohottava vaikutus syntyy ilman filttereitä, kun kuvaat itsesi selinmakuulla". Minähän menin matolle maata ja otin selfien enkä taatusti laita sitä tähän blogiin. Juu, naama oli sileä, mutta kun ne rutut levittäytyivät matolle naaman viereen. Parempi on, kun pidän rutut paikallaan enkä pitkin mattoa. Kokeileppa, jos arvelet painovoiman vaikuttaneen itteesi! Nyt selvisi sekin arvoitus, miksi arkussa makaavien vainajien sanotaan usein olevan ikäistään nuoremman näköisiä.