Kaikkein mukavinta oli "sisustaa" vierasvessaa. Sitä en tehnyt vanhalla mallilla, koska talossa ei ole koskaan ollut mitään mukavuuksia. Sai hullutellakin.

vierasvessa3-normal.jpg

vierasvessa1-normal.jpg

Täällä ei ole paljon muuta ostettua kuin pytty, lamppu ja peili. Tapetti on syntymäkotini vinttikamarin 40 v vanhaa tapettia. Säilytätkö sinä tapettirullien jämät? Ainakin me ja monet tuttumme. Tapetoimme yläkerran köffit eli sivukkaatkin tuttavien ja sukulaisten tapeteilla. Joskus on mukava katsella ja muistella, että tuossa on Marian huoneen, tuossa Eskon ja Sirkan, tuossa edellisen talomme makkarin tapetti....

Pikkulavuaari pelastettiin rakennusliikkeen kaatopaikkakuormasta, kello on tyttären käsityö ja puuosat pojan. Pikkutauluissa osin sukulaisten, osin ventovieraiden valokuvia. On Kärjenkosken sahan työmiehiä joskus 1930-40 -luvulta, isu ja pappa hoijakan kyydis ja monta muuta. Ei tämä mun keksimä juttu ole, kopsasin idean vanhasta Kotivinkin jutusta. 

Tykkään myös siitä, ettei meidän suihkutilan ikkunaa pienennetty. Nyt tosin sieltä ei tätä näkymää ole, mutta odotuksessa on. Ujo tai herkkähipiäinen suihkuttelijahan voi aina laittaa kaihtimet kiinni. 

hein%C3%A4kuu13%20001-normal.jpg