Tyttäreni lensi tänään Pariisiin ja viipyy siellä viitisen kuukautta. Reissu liittyy ammattikorkean opintoihin ja sitä kautta hän pääsi opiskelijavaihtoon. Opinahjona on joku liiketalouteen liittyvä korkeakoulu.

Eihän se nyt tavatonta ole, että mennään opiskelijavaihtoon. Mutta mulla on vain yksi tytär ja silloin hänen tällainen poissaolonsa on äidillekin uutta. Onhan Maija ollut jo monta vuotta poissa kotoa ja elää omaa elämää poikaystävänsä kanssa. En ole mikään kanaemo, joka haluaisi lapsensa aina kerätä siipiensä suojaan. Ennemminkin olen kannustamassa kokemaan uutta ja uskaltamaan. Niin olen itsekin tehnyt, mutta paljon paljon pienemmissä ympyröissä. 

paris%20maija%20versailles-normal.jpg 

Olimme pari kesää sitten Pariisissa ja tässä kuvassa Versaillesin puutarhassa. Toivon, että viiden kuukauden aikana Maijalla on mahdollisimman monta tällaista hetkeä.

Maija pitää Pariisin ajastaan omaa blogia, jota saamme seurata. On myös kännykät ja skypet ja sähköpostit, joten yhteydenpito sujuu. Tottahan mekin käymme Pariisissaa, kunhan kaverit ovat ensin käyneet. Ja vierailijoita riittää moneksi viikonlopuksi.