Olin maaliskuun lopulla käsityömessuilla. Katselin lähes viidenkymmenen myyjän trikookangastarjontaa. Nämähän olivat Kässämessut netissä, jonka sivuston olivat luoneet aktiiviset kankaiden myyjät. Istuin koneen äärellä ja katselin, millaisia trikookankaita oli myynnissä. Välillä kävin juomassa kahvit Miehen kanssa. Ei tarvinnut maksaa mitään sisäänpääsystä ja kahvitkin olivat halvemmat kuin messuilla. Kun myyjien linkit olivat yhdellä sivustolla, löysin monta uutta kauppaa.

Ja löysinhän minä kankaita:

k%C3%A4ss%C3%A4messukankaat.jpg  

Oikeanpuoleisen metso-teeritrikoon löysin Minierän verkkokaupasta, joka on ilmeisesti hiljattain perustettu eräaiheisia kankaita ja koruja myyvä pieni kauppa Kuhmossa. Malttamattomana mietin, että kuinkahan kauan paketti kulkee poikki Suomen. Turhaan mietin; tilasin kankaan sunnuntai-iltapäivällä ja paketti oli meidän postissa tiistaina heti puolenpäivän jälkeen. Aivan huippua.

Muut kankaat tilasin Kimmi-verkkokaupasta. Kaksivuotiaalle pojanpojalle työkoneet ja pian viisivuotiaalle dinosauruksia.  Tämä dinopojan kaikissa vaatteissa piti olla dinosauruksia vaan ei enää. Heti tilauksen jälkeen hän onkin muuttunut Star Wards-pojaksi asuineen kaikkineen. Toivottavasti pienemmälle vielä kelpaa. Tytär tilasi tuon upean isokukkaisen kankaan ja minä yllätin itseni vaaleanpunapohjaisella kankaalla. 

Tuo Kimmi on huomattavasti isompi verkkokauppa ja heille oli tullut huima määrä tilauksia. Näin arvelen, kun paketin matka meidän matkahuoltoon kesti yli 2 viikkoa. Liekö korona vaikuttanut siihenkin, kun paketti oli kuljetuksessa viikon.  

Aina nämä poikkeustilanteet muuttavat elämää. Olen katsonut pari kertaa netin kautta jumalanpalveluksen, käynyt ikkunan takana vilkuttelemassa tyttärentyttärelle ja puhelin on ollut ahkerassa käytössä. Jatkan myös Äiti kerro minulle, kirjaa kun kerran Riittakin on sitä täyttänyt!