Meidän maakuntalehden yleisökirjoituksissa tänään taas joku marisi, että "Nyt on sellainen kummallinen käsitys lähes kaikilla alle 70-vuotiailla, että kaikki yli 70-vuotiaat on niitä, jotka levittää koronaa ja siksi heidän pitäisi pysytellä visusti sisätiloissa! Nyt näkee, kun nuorempi sukupolvi liikuu edelleen lähes normaalisti ja näin levittävät tätä tautia, myös niihin jotka ovat riskiryhmässä, eli yli 70-vuotiaisiin! Ei siis syyllistetä syyttömiä vanhuksia!" Mietin, että eikö kirjoittaja kuuntele tai lue tiedotuksia vai haluaako hän tahallaan kääntää asiat väärinpäin. Meitähän suojellaan tällä toimenpiteellä.

En ole koskaan aikaisemmin pessyt ikkunoita näin varhain, kiitos koronan. Muutama roskapussillinen tavaraa on kertynyt köffeistä vaikka varsin tuskallista on luopua siellä kymmenenkin vuotta olleista vanhoista pussilakanoista. Tykkään tuosta paikallisesta köffi-sanasta. Se on puolitoistakerroksisen talon yläkerran kamarin sivussa oleva komero, varasto tai pikkukamari. Siellä on tilaa n 10 neliötä, joten säilytettävää on sopinut. 

Kun sukututkimuksessa ei nyt juuri ole mitään oikein tosi mielenkiintoista, se on jäänyt vähemmälle eikä pitkiä villasukkiakaan voi neuloa koko päivää, keksin uuden homman.  Se on se, mitä USAn presidentti kertoi suomalaisten tekevän. Olen tänään haravoinut meidän pikkumetsäämme.

mets%C3%A4polku.jpg  

Tein muutama vuosi sitten männikköömme polun naapurin lapsille ja nyt vanhempi pojanpoika harrastaa vauhdikasta polkujuoksua. Jotta kaksivuotiaskin voi aloittaa tällaisen kroppaa kehittävän kävelyn, piti putsata polulta oksat. Kuivuneet lehdet haravoin, että poika näkee, mistä pitää kulkea. 

Eipä tässä baareja eikä ravintoloita  kaipaakkaan. Pyrin elämään niin, etten tahallani hanki koronaa.