Kesäteatterissa käynti kuuluu kesään. Meillä on aktiivisesti toimiva Aisamäen Kesäteatteri, joka tarjoaa joka kesä leppoisan ja hauskan teatterielämyksen. Kesäteatteri katettuine katsomoineen on Kalajärven rannalla, mikä takaa hienot maisemat rakennetun näyttämön lisäksi. Tosin tuo järvikin on tehty eli se on tekoallas, mitä ei tällä puolella järveä uskoisi.

teatteri.jpg

Tänä vuonna ohjelmistossa on Simo Hämäläisen Naurava kylä. Ja kyllähän me naurettiin. 

yleis%C3%B6.jpg  

Tässä kohtauksessa katsomokin oli mukana kylätoimikunnan kokouksessa, johon oli EU-hakemuksen yhdeksi ideoijaksi kutsuttu konsultti Valdo K Pöntinen, joka opetti nauruterapiaa niin näytelmän kylälle kuin katsomollekin. On se kumma, miten hersyvä nauru tarttuu. Tämä Valdo on oikeasti Kari Lahtinen, joka on tosi muuntautumiskykyinen mies. Oli muuten aivan eri sorttinen meidän kunnanvaltuutettuna. Silloin ei ollut rooli päällä.

kari.jpg  

Tämä Naurava kylä on kesäteatterimme 15 -vuotisjuhlanäytäntö. Ohjaaja Sari Viitasaari on teatterin "äiti" ja kokoava voima. Ja näyttelijöitä löytyy vuodesta toiseen. Soitto ja laulu ovat aina mukana näytelmissä.

Ja mitäs on kesäteatteri ilman makkaroita, limsaa, kahvia ja pullaa. Kaikkea oli tarjolla ja ilman pitkiä jonotusaikoja. 

 

 

makkarat.jpg  Kahvittelustakin olisi voinut ottaa kuvan, mutta ei onnistunut. Mitenkäs olisin kuvannut, kun toisessa kädessä oli kahvi ja toisessa pulla. Voitte siis kuvitella kauniin kesäillan järven rannalla, iloisen väen ja kahvin pullalla. Kyllä sai katetta rahoilleen. Lippu maksoi vain 15 euroa.