Sain tänään kirjeen OP-Korttiyhtiö Oyj:ltä.

aa%20kirje.jpg  

Ennen kirjeen avausta hiukka ihmettelin, että mitähän asiaa niillä on mulle. Asia selkisi. Pankkikorttiehtoihin on tullut muutoksia. On täsmennetty yleisiä ehtoja, yhteisvastuu poistunut.... 

En osaa vielä tarkemmin kertoa muutoksista, koska luettavaa on 11 sivua pikkupikkufontilla ja ilman kuvia. Ja hommahan menee niin, että kun olen saanut nämä ehdot, lähettäjä eli yhtiö ja tarvittaessa oikeus olettaa ja edellyttää, että hallitsen sisällön. Eli riitelemään ei kannata alkaa. Siitä tuo otsikon joopajoo. Ja kirjeen lopussa oli Ystävällisin terveisin.

Ootko lukenut oman korttisi käyttöehdot? Entäs vakuutuskirjoissa olevat ehdot? Arvelen, että et ole lukenut, ainakaan kokonaisuudessaan. 

Ihmeen vikkelästi Posti kuljetti tämän arvokkaan tiedon minulle. Kirje oli päivätty 15.2. ja se tuli tänään 17.2. Toista oli muutama ystävänpäiväkortti. Lähetin kortit torstaina 9.2. ja viimeisin oli saapunut perille 15.2. Matkaa mun ja saajan välillä oli 75 km ja siihen meni kuusi päivää. Arvelin naamakirjassa, että postimies oli satavuotiaan Suomen kunniaksi määrätty tekemään postireissu jalkaisin tai suksilla metsiä ja nevoja pitkin oikoteitä, jolloin matkaa on 45 km.