Poksi & Låda sarjakuvan tekijät olivat parisen viikkoa sitten ajan tasalla. Monena vuonna mulla on ollut samat fiilikset. 

aa%20kansalais.jpg  

Taas on kansalaisopistossa valtava määrä piirejä ja aivan hyvin voisin ottaa pari piiriä illalle. Voisin ottaa englannin, kirjallisuuspiirin, kudonnan, antiikkinallen, elämä tarinaksi-piirin, photoshopin .... 

Nyt ilmoittauduin kuitenkin vain kahteen entisöintiryhmään ja kaavoituspiiriin. Jätän pois kudonnan ja ehkä kirjallisuuspiirin, koska aion käydä sukututkijoiden vapaamuotoisessa ryhmässä. Tämäkin tietää maanantai- ja tiistai-illat kaupungilla ja keskiviikon meidän kylällä. Saa Mies olla aivan rauhassa mun höpinöiltä.

Tytär ehdotti, että mentäis yhdessä kaavoituspiiriin. Ihmettelin, että miten häntä voi kiinnostaa kaavoitus. Eipä tässä piirissä kaavoiteta uusia asuntoalueita vaan ittelle sopivat, omien mittojen mukaiset kaavat. Ajattelin tehdä kaavat ainakin paitikselle, jossa hihat olisivat oikean mittaiset eivätkä roikkuisi olkapäiltä ja eikä rintsikat luuraisi nappien välistä. Joskus 25 vuotta sitten kävin saman kurssin, mutta kummasti on kroppa muuttunut sen jälkeen. Jotensakin maan vetovoima vaikuttaa kroppaankin. Valmisvaatteiden suunnittelijat eivät myöskään tiedä, että vielä on olemassa 155 -senttisiä ja sen huomaa. 

Nuo kolme kurssia maksavat yhteensä 170 euroa. Laskin, että saan 0,85 euron tuntihinnalla asiantuntevaa opastusta harrastuksiini ja saan olla mukavassa porukassa. Ei paha.

Näillä mennään tuleva talvi.