Kokeneen kudontapiiriläisen innoittamana tein jouluksi pienen "liinan", joka kudoin poppanaloimeen tavallisilla räsykuteilla. Tykästyin.

r%C3%A4syliina%20punainen.jpg  

Meidän pienessä keittiönurkassa sovitettiin kalusteet ikkunaan sopivaksi. Remonttivaiheessa yksi keittiösuunnittelija vaati, että pöytätasot pitää olla yhtenäiset (= tasot samalla korkeudella) ja ikkunan avaus pitää sovittaa jollain sopivalla tavalla. Vain tällä olisi taattu tehokas keittiönurkkaus. Minä en kaivannut enää supertehokasta keittiötä niin paljon, että olisin peittänyt tämän ikkunan alaosan. Ja hyvin olen pärjännyt tälläkin tavalla.

r%C3%A4syliina%20vihre%C3%A4.jpg  

Myös tuvan pöydälle tein liinan ohuista matonkuteista eli pussilakanasta ja ikkunaverhosta. Aloitin hieman huolimattomasti ja siitä syystä toinen reuna aaltoilee jonkin verran. Tästä annan ittelleni enintään seiskan. Eipä vanha pöytä tykkää liian hienosta liinasta.

Meidän kudontapiirissä on monta kutojaa, joilla on aivan mahtava värisilmä. He suunnittelevat ja toteuttavat hienoja ja erikoisiakin väriyhdistelmiä, johon mulla ei olisi kykyä. Karehdin heitä positiivisesti. En halua heiltä mitään pois, vaan ittelleni hieman lisää. Onneksi on paljon malleja, joiden mukaan voin kutoa.