Aikaisemmin jo kirjoittelinkin, että kovin vähän oli taloomme jäänyt vanhaa tavaraa. Roinaa kyllä oli riittävästi. Jotain kuitenkin löytyi ja ne on laitettu tarkasti talteen ja ovat saaneet uuden tehtävän.

Aloitetaan vaikka kuistista ja kaljakorista. Tai olisiko limukkakori?

t%C3%A4hti-normal.jpg

Kori on sisältönsä näköinen tai sisältö korin näköinen. Sinne on mukava nakata työkintaat ja kumpparien villasukat.

Navetasta tuotu

salkkari1-normal.jpg

Tämä salkkari oli navetan keittiössä. Oliskohan siellä ollut jotain lehmien kivennäistä tai sen ajan vitamiinijauhetta. Nyt sinne tulee pistettyä taskusta pikkutavaraa. Tyhjennys viimeistään silloin kun kansi ei mene kiinni.

peili-normal.jpg

Yksi talon vanha ikkuna sai ittelleen peilin homman. Siitä näkyykin hieman, minkä väriset ikkunan pokat olivat aikoinaan.

tauu-normal.jpg

Taidettakin oli jätetty aittaan. Taiteilija ei ollut signeerannut teostaan mutta ei se taida olla Van Gogh. Valitettavasti. Harrastan feng shui -sisustamista, kun huvittaa ja opit sattuvat sillä kertaa olemaan samaa mieltä mun kanssa. Tähän sijoitettuna taulu edistää meidän reissailua. Sitä ei muuten remontin jälkeen paljon harrastettu, kun maksoimme kiivaassa tahdissa otettua lainaa. Nyt yritämme käydä kerran vuodessa jossain Euroopan pääkaupungissa. 

Tuosta otsikosta...

Kun täytin aikanaan 30 vuotta, olin ittellinen vanhapiika. Koiraleuka velipoikani lähetti mulle oikein postissa onnittelukortin, joka oli Taidetta ilman käsiä -kortti ja jota hän ei taatusti maksanut. Kortin sisällä oli 50 markkaa ja pienen pieni lehtileike, jossa oli teksti: "Kyllä aika tavaran kaupittee, sano flikka kun kolmekymmentä täytti". Niinhän se aika kaupitti.