... Ilmatieteen laitos lupaa kolmenkymmenen asteen pakkasia noin viikon ajaksi, liimaan kymmenen vuoden aikana kertyneet irtonaiset valokuvat albumeihin. Tein päätöksen jo monta vuotta sitten ja yhä ovat albumien sivut tyhjiä. Saattaisi rajaksi riittää 25 asteenkin pakkanen.

... kun saamme oikein maakuntasadetta koko päiväksi, aloitan kevätsiivouksen huone kerrallaan. Monta viikkoa olemme odottaneet sadetta. En tee mitään suursiivousta vaan hiukka paremman viikkosiivon. Saattaa tulla työlistalle ennen valokuvia.

Ei aivan riittänyt lunta meidän tontilla vappuun asti. Lunta oli vielä silloin kun naapuripuiston koivut alkoivat vihertää.

kev%C3%A4tlumi.jpg 

Ja paras juttu tähän loppuun; Tytär sai ihanan pikkuprinsessan maanantaina ja eilen saimme käydä häntä katsomassa. Ostin jo kankaan prinsessamekkoa varten. Olen niin kiitollinen lastenlapsista ja heidän perheistään. Lähes nelivuotiaan Matiaksen kanssa teemme metsäretkiä ja katselemme luonnonihmeitä ja puhumme viisaita hänen johdollaan. Yksivuotias Samuli on eloisa seikkailija, jonka kasvua vauvasta pikkupojaksi on hieno seurata. Mikäpä meidän on ollessa, kun on kaksi pojanpoikaa ja yksi tyttärentytär. Heille sitten aikanaan selvittelen esivanhempia!!