Olitko Sinä Tampereen käsityömessuilla? Meinaan, kun siellä oli niin paljon väkeä. Paljon oli eri osastojakin eikä kaikkia millään ehtinyt kattoa. Onneksi ei. Mun kauppalistalla oli kahdenlaista lankaa. Pellavalankaa kaitaliinaan ja villalankaa kudottavaan pontsoon. Tulihan sieltä muutakin.

ostokset%20tre.jpg

Kyllä pitäis hillitä ittensä tuollaisis paikois ja muistella, kuinka paljon lankoja odottaa kotona neulojaa ja kutojaa ja kuinka paljon on keskeneräisiä. Toistaalta, eihän sitä koskaan tiedä. Jos vaikka joku lauantai-iltapäivä saa päähänsä aloittaa jotain käsityötä, ja kaupat ovat kiinni. Ei muuta kuin penkomaan varastoja ja taas alkaa keskeneräisten töiden valmistelu.

lankavarasto.jpg  

Tämä kopallinen näytteeksi

keskener%20merkkaus.jpg 

Nämä messutuliaiset ovat odottaneet merkkaajaa jo ainakin pari vuotta.

keskener%20lapanen.jpg 

IMG_2059.jpg

Pirkanmaan nimikkolapaset ja lumipallopaketin ostin tänä vuonna Seinäjoen käsityömessuilta. Tähän en edes viittinyt kuvata kaikkia keskeneräisiä ompeluksia. Niitäkin riittää. 

Kun taas kattelin työhuonetta, tuli mieleen, ettei musta olisi yrittäjäksi. Ei kunnon liikenainen pitäisi tavaraa puolivalmiina. Siinähän on raha kiinni keskeneräises tavaras. Onneksi tämä on vain harrastus. Ja ainahan harrastus maksaa. Joillakin vaikka kilpa-autoilu.