Eipä tullut joulumieli pelkästään leivinuunin tuotoksista vaan erittäin ystävällisen vieraan ihmisen hyvästä työstä.

Aattoiltana meille soitti tuntematon mies ja kysyi, olisimmeko mahdollisesti pudottaneet hautausmaalle kaksi viidenkymmenen euron seteliä. Tämä mies oli katsonut hautakivessä olevan Mieheni isän nimen ja soittanut tuntemalleen Miehen serkulle, joka oli antanut hänelle puhelinnumeroni. Miehen täti antoi meille ennen hautausmaalle lähtöä joululahjarahaa, jotka Mies laittoi taskuunsa. Kun hän otti taskusta kännykkänsä tämän kuvan ottamista varten, olivat setelit pudonneet kännykän mukana.

joulu%20lyhty.jpg

Tämä tarkkanäköinen mies oli selvittänyt jäljistä, että haudan äärellä oli pysähdytty ja päätynyt siihen, että setelit ovat todennäköisesti kynttilät sytyttäneen. Niinkuin olikin. Ja mies vielä toi setelit meille kotiin. Kyllähän tuli hyvä mieli. Kiitokset Heikki!

Jouluiloa myös lasten perheistä ja yhdessäolosta. Varsinkin pojan perhe karttaa somejulkisuutta mutta onneksi tämä Raksu suostui kuvaan

jouu%20raksu.jpg

Joulumieltä tonttumaasta

joulu%20tontut.jpg  

pipareista

joulu%20piparit.jpg  

kirjoista

joulu%20kirjat.jpg  

Luulikohan kroppani, että olen vielä työelämässä joten jouluna sopii sairastaa. Pitkään aikaan ei ole ollut flussaa mutta nyt on oikein hakkaava kuiva yskä. Taitaa olla miesflunssaa. Näillä lääkkeilä paranee kahdessa viikossa, ilman lääkitystä 14 päivässä. Eikös se niin mene.

joulu%20flunssa.jpg  

Hyvää ja Mielenkiintoista Uutta Vuotta Sinulle!