Tänään avattiin Seinäjoen asuntomessujen portti. Emme olleet ekana jonottamassa mutta aamupäivästä kuitenkin. Sää ei suosinut näitä eikä myöskään Tangomarkkinoita. Mutta mitäs siitä. Kenelle valituksen osoittaisi! 

Messuilla on yli 40 kohdetta ja osan katselimme tänään. Emmehän me kotoa olla minnekään lähdössä eikä uusien talojen sisustuksekaan meille istu. Oli kuitenkin mielenkiintoista käydä ihastelemassa ja arvostelemassa uusia koteja, joihin muuttaa pääasiassa nuoria perheitä.

Messujen kohteen 27 ottaisin, mutta siitä ei tullut otettua kuvan kuvaa. Tässä muista taloista ja huomasin, että eniten on kuvia sisustuksesta.

Vaurasta

a%20vauras1.jpga%20vauras.jpg  

valkoista

a%20valkoista.jpg  

väriä

a%20v%C3%A4ri%C3%A41.jpga%20v%C3%A4ri%C3%A4.jpg

tyylikästä

a%20makkari.jpg  

lapsellista

a%20lasten.jpg  

kodikasta??

a%20kutsuva.jpg  


a%20kodikas.jpg  

asukkaille isolla porukalla syöminen ja seurustelu tärkeätä? olohuone oli suht pieni

a%20iso%20ruokap%C3%B6yt%C3%A4.jpg  

minä tykkäsin

a%20mun%20olkkari.jpg  a%20mun%20makkari.jpg  

nuo oli tässä talossa (missäs muussa)

a%20mun%20talo.jpg  

ikkkunanpesu?

a%20miten%20siivoat.jpg  

alueella on uusia liikennemerkkejä - tämä Pysähdy rakkauden nimessä

a%20merkki.jpg  

makuuhuoneen ikkunasta

a%20j%C3%A4rvimai.jpg  

otsikko kertoo

a%20sjk.jpg  

Messutalojen piha-alueet oli hienosti yhdistetty metsämaisemaan kuntalla, Sisustuksessa paljon musta-valkoista ja valkoista. Hyviä pesu- ja säilytystiloja. Keittiö ja olohuone yhtä suurta tilaa, mikä ilahdutti, monet toisessa kerroksessa, varmaan järvinäkymän vuoksi. Joissain taloissa tosi kapeat rappuset yläkertaan. 

Enhän minä oo mikään sisustustoimittaja enkä -bloggari vaan vanhassa talossa asuva ja vanhoista mööpeleistä tykkäävä, jolle huushollin tehokkuus ei ole ykkösasia. Mutta kiva kattoa, millaista on tämän päivän rakentaminen. Ja uskon, että asukkaat ovat tyytyväisiä kodeissaan, kun pääsevät muuttamaan sinne.

Käykäähän asuntomessuilla! Suosittelen lämpimästi. Alueelle ei tarvi kävellä pitkää matkaa, kun jätätte autonne parkkiin raviradalle ja tuutte nonstop-bussilla messuille.Toimi tosi hyvin.