Pelailen pasianssia. Nykyään tabletilla ja pöytäkoneella, aikaisemmin pelikorteilla. Se on mukavaa ajankulua, kun ei huvita tehdä mitään oikeaa työtä. Tai kun odotan vaikkapa perunoiden kypsymistä.

Tabletin yhdessä pasianssissa mulla on pelivelkoja tällä hetkellä 38549 dollaria. Olen yrittänyt päästä velkasaneeraukseen, mutta pelin asetuksista en ole löytänyt sellaista täppää, jolla saisin nollattua nuo eurot. Olisi se karmee juttu, jos oikeasti olisi tuollaisis pelivelois. 

aapasi.jpg  

Just tuossa kuvan pasianssissa tulee usein ennen uutta peliä mainoksia, jotka klikkaan pois. Kaikkea saisi netistä tilata. Kummallisin tarjous oli se, kun Adlibris-nettikirjakaupasta olisi saanut tilata huippuhalvalla villalankaa. Ovat ottaneet varmaan Postista mallia. 

En ymmärrä mitään peliveloista, kun en pelaa rahapelejä. Joululahjaksi ostan Miehelle ja lapsille arpapaketit ja Miehelle saman satsin syntymäpäiväksi ja Isänpäivänä. Jos mulla olisi jokin peligeeni, varmaan pelaisin rahapelejä odottaen voittoja jokaisen tappion jälkeen. Ainahan ne pelikoneet sun muut antavat pienen summan ja usuttavat pelaamaan ja odottamaan sitä isoa pottia. Luulen, että me pelaamattomat olemme tienanneet eniten. 

Otan otsikosta tuon kysymysmerkin pois. Siirrän sen tähän: Voin elää ilman pasianssiakin.